Nederlands
  nl
English
  en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 

Zoeken
RESULTATEN
Burke, Roisin
Burke, Roisin(2)
2025(1)
2021(1)
Langere levertijd (2-3 weken)(1)
Leverbaar(1)
Biology, life sciences(1)
Cookery / food & drink etc(1)
Hardback(1)
Paperback / softback(1)
Taylor & Francis Inc(1)
Taylor & Francis Ltd(1)
Resultaat 1-2 van 2
Resultaat 1-2 van 2
Handbook of Molecular Gastronomy Scientific Foundations, Educational Practices, and Culinary Applications
Auteur: Burke, Roisin
ISBN: 9781466594784 Handbook of Molecular Gastronomy Scientific Foundations, Educational Practices, and Culinary Applications
Prijs:  € 278.63
Uitgever: Taylor & Francis Inc
Bericht: Langere levertijd (2-3 weken)
Verschijningsvorm: Hardback


Bestellen
  
Lees meer
  

Handbook of Molecular Gastronomy Scientific Foundations, Educational Practices, and Culinary Applications
Auteur: Burke, Roisin
ISBN: 9780367741617
Prijs:  € 196.31
Uitgever: Taylor & Francis Ltd
Bericht: Leverbaar
Verschijningsvorm: Paperback / softback


Bestellen
  
Lees meer
  

leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
Welkom bij SALUS