Nederlands
  nl
English
  en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 

Zoeken
RESULTATEN
Dutson, T. R.
Dutson, T. R.(4)
Pearson, A. M.; Dutson, T. R.(2)
Pearson, A.M.; Dutson, T.R.(2)
T.R. Dutson(1)
2013(1)
2012(3)
1997(1)
1995(1)
1992(1)
1985(2)
Langere levertijd (2-3 weken)(6)
Tijdelijk niet leverbaar - levertijd onbekend(1)
Food & beverage technology(7)
Industrial quality control(1)
Science: general issues(1)
Hardback(5)
Paperback / softback(4)
Aspen Publishers Inc.,U.S.(1)
Chapman and Hall(1)
Kluwer Academic Publishers(3)
Springer(2)
Springer-Verlag New York Inc.(2)
Resultaat 1-9 van 9
Resultaat 1-9 van 9
Production and Processing of Healthy Meat, Poultry and Fish Products
Auteur: Pearson, A.M.; Dutson, T.R.
ISBN: 9780751403909 Production and Processing of Healthy Meat, Poultry and Fish Products
Prijs:  € 169,69
Uitgever: Chapman and Hall
Bericht: Tijdelijk niet leverbaar - levertijd onbekend
Verschijningsvorm: Hardback


Bestellen
  
Lees meer
  

Inedible Meat By-products
Auteur: Dutson, T. R.
ISBN: 9781851667673 Inedible Meat By-products
Prijs:  € 81,46
Uitgever: Kluwer Academic Publishers
Bericht: Langere levertijd (2-3 weken)
Verschijningsvorm: Hardback


Bestellen
  
Lees meer
  

HACCP in Meat, Poultry, and Fish Processing
Auteur: Pearson, A. M.; Dutson, T. R.
ISBN: 9781461358985 HACCP in Meat, Poultry, and Fish Processing
Prijs:  € 90,50
Uitgever: Springer-Verlag New York Inc.
Bericht: Langere levertijd (2-3 weken)
Verschijningsvorm: Paperback / softback


Bestellen
  
Lees meer
  

Advances in Meat Research
Auteur: Pearson, A. M.; Dutson, T. R.
ISBN: 9789401159418 Advances in Meat Research
Prijs:  € 83,99
Uitgever: Springer
Bericht: 
Verschijningsvorm: Paperback / softback


Bestellen
  
Lees meer
  

Production and Processing of Healthy Meat, Poultry and Fish Products
Auteur: Pearson, A.M.; Dutson, T.R.
ISBN: 9781461284291 Production and Processing of Healthy Meat, Poultry and Fish Products
Prijs:  € 153,59
Uitgever: Springer-Verlag New York Inc.
Bericht: Langere levertijd (2-3 weken)
Verschijningsvorm: Paperback / softback


Bestellen
  
Lees meer
  

Terug naar boven
Inedible Meat by-Products
Auteur: Dutson, T. R.
ISBN: 9789401179355 Inedible Meat by-Products
Prijs:  € 68,04
Uitgever: Springer
Bericht: 
Verschijningsvorm: Paperback / softback


Bestellen
  
Lees meer
  

Advances in Meat Research Volume I: Electrical Stimulati
Auteur: T.R. Dutson
ISBN: 9780870554575 Advances in Meat Research Volume I: Electrical Stimulati
Prijs:  € 81,46
Uitgever: Kluwer Academic Publishers
Bericht: Langere levertijd (2-3 weken)
Verschijningsvorm: Hardback


Bestellen
  
Lees meer
  

Electrical Stimulation
Auteur: Dutson, T. R.
ISBN: 9780747600183
Prijs:  € 43,55
Uitgever: Kluwer Academic Publishers
Bericht: Langere levertijd (2-3 weken)
Verschijningsvorm: Hardback


Bestellen
  
Lees meer
  

Quality Attributes and Their Measurement in Meat, Poultry and Fish Products
Auteur: Dutson, T. R.
ISBN: 9780751401851
Prijs:  € 91,19
Uitgever: Aspen Publishers Inc.,U.S.
Bericht: Langere levertijd (2-3 weken)
Verschijningsvorm: Hardback


Bestellen
  
Lees meer
  

leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
Welkom bij SALUS