|
Production and Processing of Healthy Meat, Poultry and Fish Products
|
| Auteur: Pearson, A.M.; Dutson, T.R. |
| ISBN: 9780751403909 |
|
| Prijs: € 169,69 |
| Uitgever: Chapman and Hall |
| Bericht: Tijdelijk niet leverbaar - levertijd onbekend |
| Verschijningsvorm: Hardback |
|
|
|
Bestellen
Lees meer
|
|
|
Inedible Meat By-products
|
| Auteur: Dutson, T. R. |
| ISBN: 9781851667673 |
|
| Prijs: € 81,46 |
| Uitgever: Kluwer Academic Publishers |
| Bericht: Langere levertijd (2-3 weken) |
| Verschijningsvorm: Hardback |
|
|
|
Bestellen
Lees meer
|
|
|
HACCP in Meat, Poultry, and Fish Processing
|
| Auteur: Pearson, A. M.; Dutson, T. R. |
| ISBN: 9781461358985 |
|
| Prijs: € 90,50 |
| Uitgever: Springer-Verlag New York Inc. |
| Bericht: Langere levertijd (2-3 weken) |
| Verschijningsvorm: Paperback / softback |
|
|
|
Bestellen
Lees meer
|
|
|
Advances in Meat Research
|
| Auteur: Pearson, A. M.; Dutson, T. R. |
| ISBN: 9789401159418 |
|
| Prijs: € 83,99 |
| Uitgever: Springer |
| Bericht: |
| Verschijningsvorm: Paperback / softback |
|
|
|
Bestellen
Lees meer
|
|
|
Production and Processing of Healthy Meat, Poultry and Fish Products
|
| Auteur: Pearson, A.M.; Dutson, T.R. |
| ISBN: 9781461284291 |
|
| Prijs: € 153,59 |
| Uitgever: Springer-Verlag New York Inc. |
| Bericht: Langere levertijd (2-3 weken) |
| Verschijningsvorm: Paperback / softback |
|
|
|
Bestellen
Lees meer
|
|
| Terug naar boven |
|
Inedible Meat by-Products
|
| Auteur: Dutson, T. R. |
| ISBN: 9789401179355 |
|
| Prijs: € 68,04 |
| Uitgever: Springer |
| Bericht: |
| Verschijningsvorm: Paperback / softback |
|
|
|
Bestellen
Lees meer
|
|
|
Advances in Meat Research Volume I: Electrical Stimulati
|
| Auteur: T.R. Dutson |
| ISBN: 9780870554575 |
|
| Prijs: € 81,46 |
| Uitgever: Kluwer Academic Publishers |
| Bericht: Langere levertijd (2-3 weken) |
| Verschijningsvorm: Hardback |
|
|
|
Bestellen
Lees meer
|
|
|
Electrical Stimulation
|
| Auteur: Dutson, T. R. |
| ISBN: 9780747600183 |
| Prijs: € 43,55 |
| Uitgever: Kluwer Academic Publishers |
| Bericht: Langere levertijd (2-3 weken) |
| Verschijningsvorm: Hardback |
|
|
|
Bestellen
Lees meer
|
|
|
Quality Attributes and Their Measurement in Meat, Poultry and Fish Products
|
| Auteur: Dutson, T. R. |
| ISBN: 9780751401851 |
| Prijs: € 91,19 |
| Uitgever: Aspen Publishers Inc.,U.S. |
| Bericht: Langere levertijd (2-3 weken) |
| Verschijningsvorm: Hardback |
|
|
|
Bestellen
Lees meer
|
|