|
Calculating and Problem Solving Through Culinary Experimentation
|
| Auteur: This Vo Kientza, Herve |
| ISBN: 9781032287140 |
|
| Prijs: € 164,64 |
| Uitgever: Taylor & Francis Ltd |
| Bericht: Leverbaar |
| Verschijningsvorm: Hardback |
|
|
|
|
|
Bestellen
Lees meer
|
|
|
Ceramic Fibers and Their Applications
|
| Auteur: This Vo Kientza, Herve |
| ISBN: 9789814800785 |
|
| Prijs: € 97,51 |
| Uitgever: Pan Stanford Publishing Pte |
| Bericht: Langere levertijd (2-3 weken) |
| Verschijningsvorm: Hardback |
|
|
|
|
|
Bestellen
Lees meer
|
|
|
Handbook of Molecular Gastronomy Scientific Foundations, Educational Practices, and Culinary Applications
|
| Auteur: This vo Kientza, Herve |
| ISBN: 9781466594784 |
|
| Prijs: € 278,63 |
| Uitgever: Taylor & Francis Inc |
| Bericht: Langere levertijd (2-3 weken) |
| Verschijningsvorm: Hardback |
|
|
|
|
|
Bestellen
Lees meer
|
|
|
Calculating and Problem Solving Through Culinary Experimentation
|
| Auteur: This Vo Kientza, Herve |
| ISBN: 9781032286501 |
|
| Prijs: € 60,38 |
| Uitgever: Taylor & Francis Ltd |
| Bericht: Langere levertijd (2-3 weken) |
| Verschijningsvorm: Paperback / softback |
|
|
|
Bestellen
Lees meer
|
|
|
Handbook of Molecular Gastronomy Scientific Foundations, Educational Practices, and Culinary Applications
|
| Auteur: This vo Kientza, Herve |
| ISBN: 9780367741617 |
| Prijs: € 196,31 |
| Uitgever: Taylor & Francis Ltd |
| Bericht: Leverbaar |
| Verschijningsvorm: Paperback / softback |
|
|
|
Bestellen
Lees meer
|
|