Nederlands
  nl
English
  en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Guide to Quality Management Systems for the Food Industry
Hoofdkenmerken
Auteur: Early, Ralph
Titel: Guide to Quality Management Systems for the Food Industry
Uitgever: Springer-Verlag New York Inc.
ISBN: 9781461358879
Editie: Softcover reprint of the original 1st ed. 1995
Land van oorsprong: United States
Prijs: € 75,98
Verschijningsdatum: 15-11-2012
Bericht: Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Categorie: Food & beverage technology
Geillustreerd: XXI, 308 p.
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Paperback / softback
Paginas: 308
Hoogte mm.: 235
Breedte mm.: 155
 

Inhoud:

Whenever I step into an aeroplane I cannot avoid considering the risks associated with flying. faith in the anaesthetist and theatre technicians, faith in the efficient resources and quality of the hospital all help to convince that there is little need to worry.
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
Welkom bij SALUS