nl
  en
contact
veelgestelde vragen
log in
SALUS
TWEEDEHANDS
Informatie
BESTELLEN
HOME
Bestellen
Terug
Hoofdkenmerken
Auteur:
Holland, B; Buss, David
Titel:
Vegetable Dishes Supplement to The Composition of Foods
Uitgever:
Royal Society of Chemistry
ISBN:
9780851863962
Land van oorsprong:
United Kingdom
Prijs:
€ 42.48
Verschijningsdatum:
30-06-1992
Bericht:
Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Categorie:
Food & beverage technology
Technische kenmerken
Verschijningsvorm:
Paperback / softback
Paginas:
256
Hoogte mm.:
246
Breedte mm.:
189
Gewicht gr.:
1025
Inhoud:
Vegetable Dishes creates a new food group containing over 340 vegetable-based dishes and provides information on 53 nutrients per food.
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
veelgestelde vragen
contact
Welkom bij SALUS
Bestellen
bestellen en betalen
bestelgeschiedenis
winkelwagen
Account informatie
Tweedehands
aanbieden
Informatie
informatie
Samenwerking
VU Boekhandel
SALUS
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
cookies
contact
over SALUS
veelgestelde vragen