nl
  en
contact
veelgestelde vragen
log in
SALUS
TWEEDEHANDS
Informatie
BESTELLEN
HOME
Bestellen
Terug
Hoofdkenmerken
Auteur:
Lewis, M J
Redactie:
Lewis, M J (University of Reading, UK)
Titel:
Separation Processes in the Food and Biotechnology Industries Principles and Applications
Uitgever:
Elsevier Science & Technology
ISBN:
9781855732872
Serie:
Woodhead Publishing Series in
Land van oorsprong:
United Kingdom
Prijs:
€ 208,16
Verschijningsdatum:
01-01-1996
Bericht:
Leverbaar
Inhoudelijke kenmerken
Leesniveau:
Professional & Vocational
Categorie:
Industrial chemistry
Technische kenmerken
Verschijningsvorm:
Hardback
Paginas:
304
Hoogte mm.:
183
Breedte mm.:
243
Dikte mm.:
23
Gewicht gr.:
638
Inhoud:
This book reviews methods and techniques for separating food components and products of the biotechnology industry.
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
veelgestelde vragen
contact
Welkom bij SALUS
Bestellen
bestellen en betalen
bestelgeschiedenis
winkelwagen
Account informatie
Tweedehands
aanbieden
Informatie
informatie
Samenwerking
VU Boekhandel
SALUS
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
cookies
contact
over SALUS
veelgestelde vragen