Nederlands
  nl
English
  en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Separation Processes in the Food and Biotechnology Industries Principles and Applications
Hoofdkenmerken
Auteur: Lewis, M J
Redactie: Lewis, M J (University of Reading, UK)
Titel: Separation Processes in the Food and Biotechnology Industries Principles and Applications
Uitgever: Elsevier Science & Technology
ISBN: 9781855732872
Serie: Woodhead Publishing Series in
Land van oorsprong: United Kingdom
Prijs: € 208,16
Verschijningsdatum: 01-01-1996
Bericht: Leverbaar
Inhoudelijke kenmerken
Leesniveau: Professional & Vocational
Categorie: Industrial chemistry
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Hardback
Paginas: 304
Hoogte mm.: 183
Breedte mm.: 243
Dikte mm.: 23
Gewicht gr.: 638
 

Inhoud:

This book reviews methods and techniques for separating food components and products of the biotechnology industry.
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
Welkom bij SALUS