Nederlands
  nl
English
  en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Food and Free Radicals
Hoofdkenmerken
Auteur: Hiramatsu, Midori
Redactie: Hiramatsu, Midori
Titel: Food and Free Radicals
Uitgever: Springer-Verlag New York Inc.
ISBN: 9781489918390
Editie: Softcover reprint of the original 1st ed. 1997
Land van oorsprong: United States
Prijs: € 101.81
Verschijningsdatum: 31-05-2013
Bericht: Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Leesniveau: Professional & Vocational
Categorie: Food & beverage technology
Geillustreerd: X, 170 p.
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Paperback / softback
Paginas: 170
Hoogte mm.: 254
Breedte mm.: 178
Gewicht gr.: 353
 

Inhoud:

Proceedings of the First Symposium held in Yamagata, Japan, June 16, 1994
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
Welkom bij SALUS