Nederlands
  nl
English
  en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Starting with Food Culinary Approaches to Ottoman
Hoofdkenmerken
Auteur: Singer, Amy
Redactie: Singer, Amy
Titel: Starting with Food Culinary Approaches to Ottoman
Uitgever: Markus Wiener Publishing Inc
ISBN: 9781558765139
Land van oorsprong: United States
Prijs: € 85,42
Verschijningsdatum: 15-04-2011
Bericht: Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Leesniveau: Tertiary Education (US: College)
Categorie: Food & society
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Hardback
Paginas: 200
 

Inhoud:

Food is a marker of identity, culture, and class, and it denotes power, routine, and celebration. This volume places the study of food in the mainstream of Ottoman history by analyzing major issues - origins, identity, minorities, Ottomanization, the 'golden age', foreign relations, the nature of modernity - all from the perspective of food.
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
Welkom bij SALUS