nl
  en
contact
veelgestelde vragen
log in
SALUS
TWEEDEHANDS
Informatie
BESTELLEN
HOME
Bestellen
Terug
Hoofdkenmerken
Auteur:
Nestle, Marion
Titel:
Unsavory Truth How Food Companies Skew the Science of What We Eat
Uitgever:
Basic Books
ISBN:
9781541697119
Land van oorsprong:
United States
Prijs:
€ 30.81
Verschijningsdatum:
29-11-2018
Bericht:
Leverbaar
Inhoudelijke kenmerken
Categorie:
Food manufacturing & related industries
Geillustreerd:
15 Figures, 9 Tables, unspecified
Technische kenmerken
Verschijningsvorm:
Hardback
Paginas:
320
Hoogte mm.:
236
Breedte mm.:
157
Dikte mm.:
28
Gewicht gr.:
524
Inhoud:
America's leading nutritionist exposes how the food industry corrupts scientific research for profit
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
veelgestelde vragen
contact
Welkom bij SALUS
Bestellen
bestellen en betalen
bestelgeschiedenis
winkelwagen
Account informatie
Tweedehands
aanbieden
Informatie
informatie
Samenwerking
VU Boekhandel
SALUS
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
cookies
contact
over SALUS
veelgestelde vragen