Nederlands
  nl
English
  en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Andina het hart van de Peruaanse keuken. Recepten en
Hoofdkenmerken
Auteur: Morales, Martin
Titel: Andina het hart van de Peruaanse keuken. Recepten en
Uitgever: Tialda
ISBN: 9789059568433
Editie: 1
Prijs: € 27,00
Verschijningsdatum: 01-08-2018
Bericht: Niet leverbaar - uitverkocht
Inhoudelijke kenmerken
Categorie: Keuken per land/streek
Taal: Nederlands
Imprint: Fontaine Uitgevers B.V.
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Hardback
Paginas: 192
 

Inhoud:

[Flaptekst]: De Peruaanse keuken is een van de modernste en tegelijkertijd oudste keukens ter wereld. Het hart van deze keuken ligt in het Andes-gebergte. Dit is de streek waar de moeder en grootmoeder van Martin Morales vandaan komen. Morales verzamelde traditionele verhalen en recepten, sommige meer dan 1000 jaar oud,en vulde die aan met eigentijdse, kleurrijke creaties. De meer dan 110 verrassende en makkelijk te maken gerechten in het boek zitten vol verse ingrediënten en uitgesproken smaken. Van zoete-aardappelpannenkoekjes, zeebaarsceviche met avocado, lamsfilet met macapoeder, pompoenstoof met mais en peterselie tot vlierbessenijs. Met Andina zet je de kleuren, smaken en texturen van de Andes thuis op tafel. Martin Morales werd geboren in Lima, Peru, en kookt al sinds zijn negende. Na een succesvolle muzikale carrière bij Apple's iTunes en Disney Music besloot hij zich toe te leggen op zijn passie voor de Peruaanse keuken. Morales woont al meer dan 20 jaar in Londen, waar hij vier succesvolle restaurants heeft, onder andere Ceviche en Andina.
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
Welkom bij SALUS