Nederlands
  nl
English
  en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Complete Restaurant Management Guide
Hoofdkenmerken
Auteur: Gordon, Robert T.; Brezinski
Titel: Complete Restaurant Management Guide
Uitgever: Taylor & Francis Ltd
ISBN: 9780765603050
ISBN boekversie: 9781134898688
Land van oorsprong: United Kingdom
Prijs: € 227,97
Verschijningsdatum: 31-12-1998
Bericht: Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Categorie: Restaurant, cafe & pub guides
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Hardback
Paginas: 315
Hoogte mm.: 280
Breedte mm.: 210
Gewicht gr.: 1360
 

Inhoud:

This text offers tips about restaurant management. It includes samples of menus, with special promotions, as well as techniques for controlling food production and costs. Franchising, catering, changes in meat grading, labour management, accounting and seating are also covered.
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
Welkom bij SALUS