Nederlands
  nl
English
  en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Le Cordon Bleu Pastry School 100 step-by-step recipes explained by the chefs of the famous French culinary school
Hoofdkenmerken
Auteur: Bleu, Le Cordon
Titel: Le Cordon Bleu Pastry School 100 step-by-step recipes explained by the chefs of the famous French culinary school
Uitgever: Grub Street Publishing
ISBN: 9781911621201
Land van oorsprong: United Kingdom
Prijs: € 43,14
Verschijningsdatum: 30-08-2018
Bericht: Leverbaar
Inhoudelijke kenmerken
Categorie: Cookery / food & drink etc
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Hardback
Paginas: 521
Hoogte mm.: 270
Breedte mm.: 222
Dikte mm.: 40
Gewicht gr.: 2154
 

Inhoud:

100 step-by-step recipes explained by the chefs of the famous French culinary school.
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
Welkom bij SALUS