Nederlands
  nl
English
  en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
At Mesa's Edge Cooking and Ranching in Colorado's North Fork Valley
Hoofdkenmerken
Auteur: Bone, Eugenia
Titel: At Mesa's Edge Cooking and Ranching in Colorado's North Fork Valley
Uitgever: University of Nebraska Press
ISBN: 9780803271494
Land van oorsprong: United States
Prijs: € 24.30
Verschijningsdatum: 01-10-2012
Bericht: Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Categorie: Cookery / food & drink etc
Geillustreerd: 13 photographs, 1 map
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Paperback / softback
Paginas: 376
Hoogte mm.: 229
Breedte mm.: 152
 

Inhoud:

This is a witty, often moving story of ranch restoration and of struggles with defiant skunks, barbed wire, marauding cows, and loneliness. Eugenia Bone learns to garden in the drought, to fly-fish, and to forage, all the while discovering the bounty of Colorado. Partly a memoir, partly a cookbook, At Mesa's Edge is a transporting tale of rejuvenation.
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
Welkom bij SALUS