Nederlands
  nl
English
  en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Hoofdkenmerken
Auteur: Schwartz, Arthur
Titel: Arthur Schwartz's New York City Food
Uitgever: Stewart, Tabori & Chang Inc
ISBN: 9781584793144
Land van oorsprong: United States
Prijs: € 21,44
Verschijningsdatum: 28-10-2003
Bericht: Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Leesniveau: General (US: Trade)
Categorie: Cookery / food & drink etc
Geillustreerd: 50 colour illustrations
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Hardback
Paginas: 192
Hoogte mm.: 254
Breedte mm.: 203
Dikte mm.: 19
Gewicht gr.: 1040
 

Inhoud:

A stylish cookbook showcases one hundred of the finest recipes from the pages of New York Magazine, featuring the contributions of some of the city's leading chefs, including dishes by Mario Batali, Bobby Flay, Jeremy Marshall, Claudia Fleming, David Bouley, Thomas Keller, Jean-Georges Vongerichten,
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
Welkom bij SALUS