nl
  en
contact
veelgestelde vragen
log in
SALUS
TWEEDEHANDS
Informatie
BESTELLEN
HOME
Bestellen
Terug
Hoofdkenmerken
Auteur:
Zeb, Alam
Titel:
Food Frying Chemistry, Biochemistry, and Safety
Uitgever:
John Wiley & Sons Inc
ISBN:
9781119468516
ISBN boekversie:
9781119468394
Land van oorsprong:
United States
Prijs:
€ 203,30
Verschijningsdatum:
15-03-2019
Bericht:
Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Categorie:
Food & beverage technology
Technische kenmerken
Verschijningsvorm:
Hardback
Paginas:
496
Hoogte mm.:
242
Breedte mm.:
170
Dikte mm.:
28
Gewicht gr.:
1089
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
veelgestelde vragen
contact
Welkom bij SALUS
Bestellen
bestellen en betalen
bestelgeschiedenis
winkelwagen
Account informatie
Tweedehands
aanbieden
Informatie
informatie
Samenwerking
VU Boekhandel
SALUS
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
cookies
contact
over SALUS
veelgestelde vragen