Nederlands
  nl
English
  en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Environmental Water Footprints Concepts and Case Studies from the Food Sector
Hoofdkenmerken
Auteur: Muthu, Subramanian Senthilkannan
Redactie: Muthu, Subramanian Senthilkannan
Titel: Environmental Water Footprints Concepts and Case Studies from the Food Sector
Uitgever: Springer Verlag, Singapore
ISBN: 9789811347771
Serie: Environmental Footprints and Eco-design of Products and Processes
Editie: Softcover Reprint of the Original 1st 2019 ed.
Land van oorsprong: Singapore
Prijs: € 55,45
Verschijningsdatum: 29-12-2018
Bericht: Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Categorie: Food & beverage technology
Geillustreerd: 8 Illustrations, color; 1 Illustrations, black and white; VII, 74 p. 9 illus., 8 illus. in color.
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Paperback / softback
Paginas: 74
Hoogte mm.: 235
Breedte mm.: 155
 

Inhoud:

This book discusses the concept of water footprint and corporate water footprint, presenting case studies on a thermal power plant in India and on the food sector. Water conservation is a key element of industrial sustainability strategies.
 

Inhoudsopgave:

Singapore
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
Welkom bij SALUS