Nederlands
  nl
English
  en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Technological Developments in Food Preservation, Processing, and Storage
Hoofdkenmerken
Auteur: Ykm, Seydi
Redactie: Ykm, Seydi
Titel: Technological Developments in Food Preservation, Processing, and Storage
Uitgever: Business Science Reference
ISBN: 9781799819240
Land van oorsprong: United States
Prijs: € 243,24
Verschijningsdatum: 22-11-2019
Bericht: Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Leesniveau: Professional & Vocational
Categorie: Agriculture & farming
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Hardback
Paginas: 300
Hoogte mm.: 254
Breedte mm.: 178
 

Inhoud:

Presents research on the latest developments and advances in preservation technologies and storage methods within the food processing industry. The book highlights a range of topics, including nutritional supplements, microfiltration, and thermal technology.
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
Welkom bij SALUS