nl
  en
contact
veelgestelde vragen
log in
SALUS
TWEEDEHANDS
Informatie
BESTELLEN
HOME
Bestellen
Terug
Hoofdkenmerken
Auteur:
Sternberg, Robert
Titel:
Yiddish Cuisine A Gourmet's Approach to Jewish
Uitgever:
Jason Aronson Inc. Publishers
ISBN:
9780876681565
Land van oorsprong:
United States
Prijs:
€ 35,07
Verschijningsdatum:
01-11-1993
Bericht:
Tijdelijk niet leverbaar - in herdruk
Inhoudelijke kenmerken
Leesniveau:
General (US: Trade)
Categorie:
National & regional cuisine
Technische kenmerken
Verschijningsvorm:
Hardback
Paginas:
325
Hoogte mm.:
286
Breedte mm.:
222
Gewicht gr.:
1179
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
veelgestelde vragen
contact
Welkom bij SALUS
Bestellen
bestellen en betalen
bestelgeschiedenis
winkelwagen
Account informatie
Tweedehands
aanbieden
Informatie
informatie
Samenwerking
VU Boekhandel
SALUS
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
cookies
contact
over SALUS
veelgestelde vragen