nl
  en
contact
veelgestelde vragen
log in
SALUS
TWEEDEHANDS
Informatie
BESTELLEN
HOME
Bestellen
Terug
Hoofdkenmerken
Auteur:
This vo Kientza, Herve
Redactie:
This vo Kientza, Herve (INRAE/AgroParisTech)
Titel:
Handbook of Molecular Gastronomy Scientific Foundations, Educational Practices, and Culinary Applications
Uitgever:
Taylor & Francis Inc
ISBN:
9781466594784
ISBN boekversie:
9780429528446
Land van oorsprong:
United States
Prijs:
€ 278.63
Verschijningsdatum:
09-06-2021
Bericht:
Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Categorie:
Biology, life sciences
Geillustreerd:
71 Tables, black and white; 577 Halftones, color; 577 Illustrations, color
Technische kenmerken
Verschijningsvorm:
Hardback
Paginas:
868
Hoogte mm.:
222
Breedte mm.:
291
Dikte mm.:
50
Gewicht gr.:
2818
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
veelgestelde vragen
contact
Welkom bij SALUS
Bestellen
bestellen en betalen
bestelgeschiedenis
winkelwagen
Account informatie
Tweedehands
aanbieden
Informatie
informatie
Samenwerking
VU Boekhandel
SALUS
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
cookies
contact
over SALUS
veelgestelde vragen