Nederlands
  nl
English
  en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Handbook of Molecular Gastronomy Scientific Foundations, Educational Practices, and Culinary Applications
Hoofdkenmerken
Auteur: This vo Kientza, Herve
Redactie: This vo Kientza, Herve (INRAE/AgroParisTech)
Titel: Handbook of Molecular Gastronomy Scientific Foundations, Educational Practices, and Culinary Applications
Uitgever: Taylor & Francis Inc
ISBN: 9781466594784
ISBN boekversie: 9780429528446
Land van oorsprong: United States
Prijs: € 278.63
Verschijningsdatum: 09-06-2021
Bericht: Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Categorie: Biology, life sciences
Geillustreerd: 71 Tables, black and white; 577 Halftones, color; 577 Illustrations, color
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Hardback
Paginas: 868
Hoogte mm.: 222
Breedte mm.: 291
Dikte mm.: 50
Gewicht gr.: 2818
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
Welkom bij SALUS