Nederlands
  nl
English
  en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Innovative Food Science and Emerging Technologies
Hoofdkenmerken
Auteur: Kalarikkal, Nandakumar
Redactie: Kalarikkal, Nandakumar
Titel: Innovative Food Science and Emerging Technologies
Uitgever: Apple Academic Press Inc.
ISBN: 9781774631508
Land van oorsprong: Canada
Prijs: € 105,11
Verschijningsdatum: 31-03-2021
Bericht: Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Categorie: Food & beverage technology
Geillustreerd: 61 Tables, black and white
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Paperback / softback
Paginas: 620
Hoogte mm.: 234
Breedte mm.: 156
Gewicht gr.: 952
 

Inhoud:

Innovative Food Science and Emerging Technologies covers many new trends and developments in food science, including preparation, characterization, morphology, properties, recyclability, and advances and challenging opportunities in food science technology.
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
Welkom bij SALUS