nl
  en
contact
veelgestelde vragen
log in
SALUS
TWEEDEHANDS
Informatie
BESTELLEN
HOME
Bestellen
Terug
Hoofdkenmerken
Auteur:
Li, Bin; Wang, Li
Titel:
Anthocyanins Chemistry, Processing & Bioactivity
Uitgever:
Springer Verlag, Singapore
ISBN:
9789811670541
ISBN boekversie:
9789811670558
Editie:
2021 ed.
Land van oorsprong:
Singapore
Prijs:
€ 189.97
Verschijningsdatum:
04-01-2022
Bericht:
Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Categorie:
Food & beverage technology
Geillustreerd:
1 Illustrations, black and white
Technische kenmerken
Verschijningsvorm:
Hardback
Paginas:
443
Hoogte mm.:
235
Breedte mm.:
155
Inhoud:
This book summarizes the current knowledge of anthocyanins, provides systematic information for future exploration of anthocyanin applications.
Inhoudsopgave:
Singapore
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
veelgestelde vragen
contact
Welkom bij SALUS
Bestellen
bestellen en betalen
bestelgeschiedenis
winkelwagen
Account informatie
Tweedehands
aanbieden
Informatie
informatie
Samenwerking
VU Boekhandel
SALUS
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
cookies
contact
over SALUS
veelgestelde vragen