nl
  en
contact
veelgestelde vragen
log in
SALUS
TWEEDEHANDS
Informatie
BESTELLEN
HOME
Bestellen
Terug
Hoofdkenmerken
Auteur:
Burke, Roisin
Redactie:
Burke, Roisin
Titel:
Handbook of Molecular Gastronomy Scientific Foundations, Educational Practices, and Culinary Applications
Uitgever:
Taylor & Francis Ltd
ISBN:
9780367741617
Land van oorsprong:
United Kingdom
Prijs:
€ 196,31
Verschijningsdatum:
13-04-2025
Bericht:
Leverbaar
Inhoudelijke kenmerken
Categorie:
Cookery / food & drink etc
Geillustreerd:
71 Tables, black and white; 577 Halftones, color; 577 Illustrations, color
Technische kenmerken
Verschijningsvorm:
Paperback / softback
Paginas:
868
Hoogte mm.:
211
Breedte mm.:
279
Dikte mm.:
47
Gewicht gr.:
2354
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
veelgestelde vragen
contact
Welkom bij SALUS
Bestellen
bestellen en betalen
bestelgeschiedenis
winkelwagen
Account informatie
Tweedehands
aanbieden
Informatie
informatie
Samenwerking
VU Boekhandel
SALUS
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
cookies
contact
over SALUS
veelgestelde vragen