Nederlands
  nl
English
  en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Food and Cooking of Cambodia
Hoofdkenmerken
Auteur: Basan, Ghillie
Titel: Food and Cooking of Cambodia
Uitgever: Anness Publishing
ISBN: 9781844763511
Land van oorsprong: United Kingdom
Prijs: € 12,32
Verschijningsdatum: 28-09-2007
Bericht: Leverbaar
Inhoudelijke kenmerken
Categorie: National & regional cuisine
Geogr.gebied: Cambodia
Geillustreerd: 250+col.photos
Dewey code: 641.59596
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Paperback / softback
Paginas: 96
Hoogte mm.: 296
Breedte mm.: 229
Dikte mm.: 9
Gewicht gr.: 414
 

Inhoud:

Ancient Cambodia was a kingdom with an Indian culture, which then expanded into Burma and Vietnam, later becoming a territory claimed by both Vietnam and Siam. As a result, the Cambodian cuisine has Indian roots, with strong influences from both China an
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
Welkom bij SALUS