Nederlands
  nl
English
  en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Kolsch History, Brewing Techniques, Recipes
Hoofdkenmerken
Auteur: Warner, Eric
Titel: Kolsch History, Brewing Techniques, Recipes
Uitgever: Brewers Publications
ISBN: 9780937381588
ISBN boekversie: 9781938469299
Land van oorsprong: United States
Prijs: € 14,78
Verschijningsdatum: 13-10-1998
Bericht: Tijdelijk niet leverbaar - in herdruk
Inhoudelijke kenmerken
Categorie: Beers
Dewey code: 641.23
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Paperback / softback
Paginas: 192
Hoogte mm.: 186
Breedte mm.: 148
Dikte mm.: 14
Gewicht gr.: 304
 

Inhoud:

Murder and Death, Cow Mouth, Gut Rot, Bitchy Maid—judging from the recipe names, the beer-drinking public of Cologne during the Middle Ages was a tough crowd. Home to this delicate golden ale, Cologne (Koln in German) enjoys one of the oldest brewing traditions around.
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
Welkom bij SALUS