Nederlands
  nl
English
  en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Zalm Zalm
Hoofdkenmerken
Auteur: Spierings, Thea
Illustrator: Huting, Jurriaan
Redacteur: Koopmans, Klary
Titel: Zalm
Uitgever: Caplan Publishing B.V.
ISBN: 9789087241308
Serie: Koken met passie
Editie: 1. ed
Prijs: € 9,95
Verschijningsdatum: 01-02-2010
Bericht: Uitverkocht niet meer leverbaar
Inhoudelijke kenmerken
Categorie: Eten en drinken alg.
Taal: Nederlands
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Hardback
Paginas: 95
 

Inhoud:

[Flaptekst]: Een vis zo mooi van structuur en lekker van smaak als zalm, nodigt natuurlijk uit tot kokkerellen. Grillen, bakken, stomen, pocheren of flinterdun gesneden op een voorverwarmd bord garen; het kan allemaal! Kies een mooie moot, een stuk filet van de beste kwaliteit of de ingeblikte versie en laat je fantasie de vrije loop. Met een vis die in de basis zo veelzijdig is, kun je praktisch niet de mist ingaan. In dit boekje vindt je 40 smakelijke recepten ter inspiratie. Nieuwe interpretaties van klassiekers en verrassende wereldse creaties, om eindeloos mee te variƫren!
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
Welkom bij SALUS