nl
  en
contact
veelgestelde vragen
log in
SALUS
TWEEDEHANDS
Informatie
BESTELLEN
HOME
Bestellen
Terug
Hoofdkenmerken
Auteur:
Brady, John
Titel:
Introductory Food Chemistry
Uitgever:
Cornell University Press
ISBN:
9780801450754
Land van oorsprong:
United States
Prijs:
€ 102,30
Verschijningsdatum:
02-07-2013
Bericht:
Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Categorie:
Food & beverage technology
Dewey code:
664
Technische kenmerken
Verschijningsvorm:
Hardback
Paginas:
656
Hoogte mm.:
258
Breedte mm.:
213
Dikte mm.:
59
Gewicht gr.:
2906
Inhoud:
Authored by one of the leading scholars in the field, Introductory Food Chemistry deploys the most current understanding of the relationship between molecular structure and function for food proteins, carbohydrates, and lipids.
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
veelgestelde vragen
contact
Welkom bij SALUS
Bestellen
bestellen en betalen
bestelgeschiedenis
winkelwagen
Account informatie
Tweedehands
aanbieden
Informatie
informatie
Samenwerking
VU Boekhandel
SALUS
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
cookies
contact
over SALUS
veelgestelde vragen