Nederlands
  nl
English
  en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
How Baking Works …And what to do if it doesn’t
Hoofdkenmerken
Auteur: Morton, James
Titel: How Baking Works …And what to do if it doesn’t
Uitgever: Ebury Publishing
ISBN: 9780091959906
Land van oorsprong: United Kingdom
Prijs: € 36,97
Verschijningsdatum: 12-03-2015
Bericht: Leverbaar
Inhoudelijke kenmerken
Categorie: Cakes, baking, icing & sugarcraft
Dewey code: 641.815
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Hardback
Paginas: 256
Hoogte mm.: 256
Breedte mm.: 196
Dikte mm.: 27
Gewicht gr.: 950
 

Inhoud:

I want to show you how baking works. You don't even need a sieve. And for baking veterans, this book tells you why you're doing what you've been doing all these years. Here’s to baking that just works.
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
Welkom bij SALUS