Nederlands
  nl
English
  en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Handbook of Food Research
Hoofdkenmerken
Auteur: Jackson, Peter
Redactie: Jackson, Peter (University of Sheffield, UK)
Redacteur: Murcott, Anne
Titel: Handbook of Food Research
Uitgever: Bloomsbury Publishing Plc
ISBN: 9781847889164
Land van oorsprong: United Kingdom
Prijs: € 192,18
Verschijningsdatum: 15-08-2013
Bericht: Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Categorie: Food manufacturing & related industries
Geillustreerd: 14 bw illus
Dewey code: 641.3
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Hardback
Paginas: 680
Hoogte mm.: 248
Breedte mm.: 177
Dikte mm.: 33
Gewicht gr.: 1434
 

Inhoud:

The Handbook of Food Research presents in-depth essays from an international group of scholars and offers an essential roadmap of this dynamic field of study, with insight into past and present research and cutting-edge developments for future study.
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
Welkom bij SALUS