Nederlands
  nl
English
  en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Ethics of Food A Reader for the Twenty-First Century
Hoofdkenmerken
Auteur: Pence, Gregory E.
Redactie: Pence, Gregory E.
Redacteur: Pence, Gregory E.
Titel: Ethics of Food A Reader for the Twenty-First Century
Uitgever: Bloomsbury Publishing Plc
ISBN: 9780742513341
Land van oorsprong: United States
Prijs: € 69,66
Verschijningsdatum: 22-12-2001
Bericht: Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Categorie: Food & beverage technology
Dewey code: 174.957
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Paperback / softback
Paginas: 350
Hoogte mm.: 233
Breedte mm.: 155
Dikte mm.: 18
Gewicht gr.: 456
 

Inhoud:

This volume addresses a range of subjects including the meaning of food, moral analyses of vegitarianism and starvation, the environmental and safety risks of genetically modified food, global food politics, the food industry, and the relationships among food, evolution and human history.
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
Welkom bij SALUS