Nederlands
  nl
English
  en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Food, Sacrifice, and Sagehood in Early China
Hoofdkenmerken
Auteur: Sterckx, Roel
Titel: Food, Sacrifice, and Sagehood in Early China
Uitgever: Cambridge University Press
ISBN: 9781107001718
Land van oorsprong: United Kingdom
Prijs: € 75,80
Verschijningsdatum: 28-03-2011
Bericht: Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Leesniveau: Tertiary Education (US: College)
Categorie: Social & cultural anthropology, ethnography
Geogr.gebied: China
Geillustreerd: 9 Halftones, unspecified
Dewey code: 306.0951
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Hardback
Paginas: 248
Hoogte mm.: 234
Breedte mm.: 159
Dikte mm.: 20
Gewicht gr.: 504
 

Inhoud:

In ancient China, food preparation and the offering up of food as a religious sacrifice were intimately connected with models of sagehood and ideas of self-cultivation and morality. Roel Sterckx's book explores how this culture influenced the ways in which the early Chinese explained the workings of the human senses.
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
Welkom bij SALUS