Nederlands
  nl
English
  en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Food Preparation for the Professional
Hoofdkenmerken
Auteur: Mizer, David A.; Porter, Mary
Co Auteur: Karen Eich Drummond
Titel: Food Preparation for the Professional
Uitgever: John Wiley & Sons Inc
ISBN: 9780471251873
Vervangt ISBN: 9780471883036
Editie: 3 ed
Land van oorsprong: United States
Prijs: € 158,26
Verschijningsdatum: 30-11-1999
Bericht: Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Categorie: Health & wholefood cookery
Dewey code: 641.57
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Hardback
Paginas: 576
Hoogte mm.: 240
Breedte mm.: 198
Dikte mm.: 35
Gewicht gr.: 1139
 

Inhoud:

Completely revised and updated the definitive text on food preparation for the foodservice manager. A comprehensive working knowledge of the principles, skills, and techniques necessary to prepare food for production is as critical for the aspiring foodservice manager as it is for the culinary arts student.
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
Welkom bij SALUS