nl
  en
contact
veelgestelde vragen
log in
SALUS
TWEEDEHANDS
Informatie
BESTELLEN
HOME
Bestellen
Terug
Hoofdkenmerken
Auteur:
Miller, Jack E.
Titel:
Menu Pricing and Strategy
Uitgever:
John Wiley & Sons Inc
ISBN:
9780471287476
Editie:
4 ed
Land van oorsprong:
United States
Prijs:
€ 113.36
Verschijningsdatum:
30-06-1996
Bericht:
Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Categorie:
Hospitality industry
Dewey code:
647.950681
Technische kenmerken
Verschijningsvorm:
Paperback / softback
Paginas:
240
Hoogte mm.:
277
Breedte mm.:
213
Dikte mm.:
15
Gewicht gr.:
567
Inhoud:
Now in its fourth edition, this popular guide to designing and pricing menus has even more information that will help turn your ordinary menu into a merchandising and cost control tool.
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
veelgestelde vragen
contact
Welkom bij SALUS
Bestellen
bestellen en betalen
bestelgeschiedenis
winkelwagen
Account informatie
Tweedehands
aanbieden
Informatie
informatie
Samenwerking
VU Boekhandel
SALUS
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
cookies
contact
over SALUS
veelgestelde vragen