Nederlands
  nl
English
  en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Microbiology of Fermented Foods
Hoofdkenmerken
Auteur: Wood, B.J.
Titel: Microbiology of Fermented Foods
Uitgever: Chapman and Hall
ISBN: 9780751402162
Editie: 2nd ed. 1998
Land van oorsprong: United Kingdom
Prijs: € 339,40
Verschijningsdatum: 31-07-1997
Bericht: Tijdelijk niet leverbaar - levertijd onbekend
Inhoudelijke kenmerken
Leesniveau: Professional & Vocational
Categorie: Food & beverage technology
Geillustreerd: XX, 852 p. In 2 volumes, not available separately.
Dewey code: 664.024
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Hardback
Paginas: 852
Hoogte mm.: 454
Breedte mm.: 279
Dikte mm.: 33
Gewicht gr.: 854
 

Inhoud:

When I undertook the production of the First Edition of this book it was my first foray into the world of book editing, and I had no idea of what I was undertaking!
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
Welkom bij SALUS