Nederlands
  nl
English
  en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Chocolate and Health Chemistry, Nutrition and Therapy
Hoofdkenmerken
Auteur: Hurst, W Jeffrey
Co Auteur: Mark Guiltinan
Redactie: Hurst, W Jeffrey (The Hershey Company Technical Centre, USA)
Redacteur: Wilson, Philip K.
Titel: Chocolate and Health Chemistry, Nutrition and Therapy
Uitgever: Royal Society of Chemistry
ISBN: 9781849739122
ISBN boekversie: 9781782622802
Land van oorsprong: United Kingdom
Prijs: € 73,94
Verschijningsdatum: 18-05-2015
Bericht: Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Categorie: Food & beverage technology
Dewey code: 613.2
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Hardback
Paginas: 260
Hoogte mm.: 162
Breedte mm.: 241
Dikte mm.: 20
Gewicht gr.: 542
 

Inhoud:

Chocolate and Health provides a comprehensive overview of the chemistry, nutrition and bioavailability of cacao and chocolate.
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
Welkom bij SALUS