nl
  en
contact
veelgestelde vragen
log in
SALUS
TWEEDEHANDS
Informatie
BESTELLEN
HOME
Bestellen
Terug
Hoofdkenmerken
Auteur:
Hurst, W Jeffrey
Co Auteur:
Mark Guiltinan
Redactie:
Hurst, W Jeffrey (The Hershey Company Technical Centre, USA)
Redacteur:
Wilson, Philip K.
Titel:
Chocolate and Health Chemistry, Nutrition and Therapy
Uitgever:
Royal Society of Chemistry
ISBN:
9781849739122
ISBN boekversie:
9781782622802
Land van oorsprong:
United Kingdom
Prijs:
€ 73,94
Verschijningsdatum:
18-05-2015
Bericht:
Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Categorie:
Food & beverage technology
Dewey code:
613.2
Technische kenmerken
Verschijningsvorm:
Hardback
Paginas:
260
Hoogte mm.:
162
Breedte mm.:
241
Dikte mm.:
20
Gewicht gr.:
542
Inhoud:
Chocolate and Health provides a comprehensive overview of the chemistry, nutrition and bioavailability of cacao and chocolate.
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
veelgestelde vragen
contact
Welkom bij SALUS
Bestellen
bestellen en betalen
bestelgeschiedenis
winkelwagen
Account informatie
Tweedehands
aanbieden
Informatie
informatie
Samenwerking
VU Boekhandel
SALUS
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
cookies
contact
over SALUS
veelgestelde vragen