Nederlands
  nl
English
  en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Het rookboek & bereiden Het rookboek & bereiden
Hoofdkenmerken
Auteur: Schmid, Jeremy
Illustrator: Hart, Devin
Titel: Het rookboek & bereiden
Uitgever: Veltman Uitgevers BV
ISBN: 9789048311637
Editie: 1
Prijs: € 25,00
Verschijningsdatum: 15-06-2015
Bericht: Niet leverbaar - uitverkocht
Inhoudelijke kenmerken
Categorie: Eten & drinken alg.
Taal: Nederlands
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Hardback
Paginas: 160
 

Inhoud:

[Flaptekst]: Roken is een eeuwenoude, breed toepasbare manier om voedsel te conserveren. De verleidelijke geur van rokend hout is maar moeilijk te weerstaan, maar je hoeft niet per se naar buiten om de zoete, zoute, gerookte smaak te bereiken. Jeremy beschrijft het verschil tussen warm en koud roken en laat zien hoe je met behulp van specerijen de perfecte smaakbalans in gerookt voedsel bereikt. De prachtige stap-voor-stap-foto's helpen bij het rookproces.
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
Welkom bij SALUS