Nederlands
  nl
English
  en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Koken met granen De lekkerste gerechten met spelt, quinoa, Koken met granen De lekkerste gerechten met spelt, quinoa,
Hoofdkenmerken
Auteur: Agar Wilson, Laura
Vertaler: Verschoor, Jaap
Titel: Koken met granen De lekkerste gerechten met spelt, quinoa,
Uitgever: Terra Lannoo
ISBN: 9789089896643
Editie: 1
Prijs: € 25,99
Verschijningsdatum: 24-09-2015
Bericht: Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Categorie: Basis kookboeken
Taal: Nederlands
Imprint: Terra
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Hardback
Paginas: 256
 

Inhoud:

[Flaptekst]: Ontdek de kracht van granen in meer dan 150 makkelijke, gezonde en heerlijke recepten! Graan is de verzamelnaam voor het zaad van diverse grassen. Het is voedzaam, zit boordevol vitaminen, proteïnen en mineralen en is ook nog eens een bron van vezels. Rijst, tarwe, spelt en haver zijn bij iedereen bekend, maar in Koken met granen komen ook de minder bekende soorten, zoals freekeh, farro, sorghum, kamut en vele andere granen aan bod. -'Probeer ook eens' geeft bij een aantal recepten een goed alternatief - Van elk graan informatie waar het gezond voor is - Veel van de recepten zijn glutenvrij - De gerechten maak je met de stap-voor-stap beschrijving Van voedzame soepen, vrolijke roerbakschotels tot zoet, zoeter, zoetst, deze recepten van Laura Agar Wilson maken graan gewoon lekker.[Promotie]: Ontdek de kracht van granen in meer dan 150 makkelijke, gezonde en heerlijke recepten!
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
Welkom bij SALUS