nl
  en
contact
veelgestelde vragen
log in
SALUS
TWEEDEHANDS
Informatie
BESTELLEN
HOME
Bestellen
Terug
Hoofdkenmerken
Auteur:
Peisker, James; Carter, Chris
Titel:
Homemade Sausage Recipes and Techniques to Grind, Stuff, and Twist Artisanal Sausage at Home
Uitgever:
Quarto Publishing Group USA
ISBN:
9781631590733
Land van oorsprong:
United States
Prijs:
€ 24,64
Verschijningsdatum:
15-12-2015
Bericht:
Leverbaar
Inhoudelijke kenmerken
Categorie:
Cooking with meat & game
Technische kenmerken
Verschijningsvorm:
Paperback / softback
Paginas:
160
Hoogte mm.:
256
Breedte mm.:
212
Dikte mm.:
12
Gewicht gr.:
610
Inhoud:
An ideal hands-on guidebook with step-by-step instructions on sourcing, grinding, seasoning, casing, preserving, and cooking sausage.
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
veelgestelde vragen
contact
Welkom bij SALUS
Bestellen
bestellen en betalen
bestelgeschiedenis
winkelwagen
Account informatie
Tweedehands
aanbieden
Informatie
informatie
Samenwerking
VU Boekhandel
SALUS
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
cookies
contact
over SALUS
veelgestelde vragen