Nederlands
  nl
English
  en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Homemade Sausage Recipes and Techniques to Grind, Stuff, and Twist Artisanal Sausage at Home
Hoofdkenmerken
Auteur: Peisker, James; Carter, Chris
Titel: Homemade Sausage Recipes and Techniques to Grind, Stuff, and Twist Artisanal Sausage at Home
Uitgever: Quarto Publishing Group USA
ISBN: 9781631590733
Land van oorsprong: United States
Prijs: € 24,64
Verschijningsdatum: 15-12-2015
Bericht: Leverbaar
Inhoudelijke kenmerken
Categorie: Cooking with meat & game
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Paperback / softback
Paginas: 160
Hoogte mm.: 256
Breedte mm.: 212
Dikte mm.: 12
Gewicht gr.: 610
 

Inhoud:

An ideal hands-on guidebook with step-by-step instructions on sourcing, grinding, seasoning, casing, preserving, and cooking sausage.
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
Welkom bij SALUS