nl
  en
contact
veelgestelde vragen
log in
SALUS
TWEEDEHANDS
Informatie
BESTELLEN
HOME
Bestellen
Terug
Hoofdkenmerken
Auteur:
Wood, R; Foster, L
Titel:
Analytical Methods for Food Additives
Uitgever:
Elsevier Science & Technology
ISBN:
9781855737228
Serie:
Woodhead Publishing Series in
Land van oorsprong:
United Kingdom
Prijs:
€ 226,27
Verschijningsdatum:
15-01-2004
Bericht:
Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Leesniveau:
Professional & Vocational
Categorie:
Food & beverage technology
Technische kenmerken
Verschijningsvorm:
Hardback
Paginas:
320
Gewicht gr.:
540
Inhoud:
This volume discusses methods of analysis for 30 major additives where methods are incomplete or deficient. In each case the authors review current techniques, their respective strengths and weaknesses, method procedures and which method to adopt.
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
veelgestelde vragen
contact
Welkom bij SALUS
Bestellen
bestellen en betalen
bestelgeschiedenis
winkelwagen
Account informatie
Tweedehands
aanbieden
Informatie
informatie
Samenwerking
VU Boekhandel
SALUS
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
cookies
contact
over SALUS
veelgestelde vragen