nl
  en
contact
veelgestelde vragen
log in
SALUS
TWEEDEHANDS
Informatie
BESTELLEN
HOME
Bestellen
Terug
Hoofdkenmerken
Auteur:
Fleetwood, Jenni; Filipelli
Titel:
Food and Cooking of the Caribbean Central and South America Tropical Traditions, Techniques and Ingredients, with Over 150 Superb Step-by-Step Recipes
Uitgever:
Anness Publishing
ISBN:
9780857231925
Land van oorsprong:
United Kingdom
Prijs:
€ 9,85
Verschijningsdatum:
01-01-2013
Bericht:
Leverbaar
Inhoudelijke kenmerken
Categorie:
National & regional cuisine
Technische kenmerken
Verschijningsvorm:
Hardback
Paginas:
256
Hoogte mm.:
180
Breedte mm.:
227
Dikte mm.:
22
Gewicht gr.:
834
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
veelgestelde vragen
contact
Welkom bij SALUS
Bestellen
bestellen en betalen
bestelgeschiedenis
winkelwagen
Account informatie
Tweedehands
aanbieden
Informatie
informatie
Samenwerking
VU Boekhandel
SALUS
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
cookies
contact
over SALUS
veelgestelde vragen