nl
  en
contact
veelgestelde vragen
log in
SALUS
TWEEDEHANDS
Informatie
BESTELLEN
HOME
Bestellen
Terug
Hoofdkenmerken
Auteur:
Hurst, W. Jeffrey
Redactie:
Hurst, W. Jeffrey
Redacteur:
Hurst, W. Jeffrey
Titel:
Methods of Analysis for Functional Foods and Nutraceuticals, Third Edition
Uitgever:
Taylor & Francis Inc
ISBN:
9781482238471
Editie:
3 ed
Land van oorsprong:
United States
Prijs:
€ 264,99
Verschijningsdatum:
05-01-2026
Bericht:
Nog niet verschenen
Inhoudelijke kenmerken
Categorie:
Food & beverage technology
Geillustreerd:
200 Illustrations, black and white
Technische kenmerken
Verschijningsvorm:
Hardback
Paginas:
648
Hoogte mm.:
254
Breedte mm.:
178
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
veelgestelde vragen
contact
Welkom bij SALUS
Bestellen
bestellen en betalen
bestelgeschiedenis
winkelwagen
Account informatie
Tweedehands
aanbieden
Informatie
informatie
Samenwerking
VU Boekhandel
SALUS
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
cookies
contact
over SALUS
veelgestelde vragen