nl
  en
contact
veelgestelde vragen
log in
SALUS
TWEEDEHANDS
Informatie
BESTELLEN
HOME
Bestellen
Terug
Hoofdkenmerken
Auteur:
Harder, Jules Arthur
Titel:
Physiology Of Taste - Harder's Book Of Practical American Cookery - Vol I
Uitgever:
Read Books
ISBN:
9781408639474
ISBN boekversie:
9781473384774
Land van oorsprong:
United Kingdom
Prijs:
€ 24,88
Verschijningsdatum:
28-02-2008
Bericht:
Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Leesniveau:
General (US: Trade)
Categorie:
General cookery & recipes
Geillustreerd:
black & white illustrations
Technische kenmerken
Verschijningsvorm:
Paperback / softback
Paginas:
460
Hoogte mm.:
216
Breedte mm.:
140
Dikte mm.:
26
Gewicht gr.:
581
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
veelgestelde vragen
contact
Welkom bij SALUS
Bestellen
bestellen en betalen
bestelgeschiedenis
winkelwagen
Account informatie
Tweedehands
aanbieden
Informatie
informatie
Samenwerking
VU Boekhandel
SALUS
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
cookies
contact
over SALUS
veelgestelde vragen