Nederlands
  nl
English
  en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Physiology Of Taste - Harder's Book Of Practical American Cookery - Vol I
Hoofdkenmerken
Auteur: Harder, Jules Arthur
Titel: Physiology Of Taste - Harder's Book Of Practical American Cookery - Vol I
Uitgever: Read Books
ISBN: 9781408639474
ISBN boekversie: 9781473384774
Land van oorsprong: United Kingdom
Prijs: € 24,88
Verschijningsdatum: 28-02-2008
Bericht: Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Leesniveau: General (US: Trade)
Categorie: General cookery & recipes
Geillustreerd: black & white illustrations
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Paperback / softback
Paginas: 460
Hoogte mm.: 216
Breedte mm.: 140
Dikte mm.: 26
Gewicht gr.: 581
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
Welkom bij SALUS