Nederlands
  nl
English
  en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Topkoks interviews met 33 chefs en restaurateurs Topkoks interviews met 33 chefs en restaurateurs
Hoofdkenmerken
Auteur: Camps, Hugo
Titel: Topkoks interviews met 33 chefs en restaurateurs
Uitgever: LNRS Reed Business Information
ISBN: 9789035253643
Editie: 1
Prijs: € 14,95
Verschijningsdatum: 30-09-2016
Bericht: Niet leverbaar - uitverkocht
Inhoudelijke kenmerken
Categorie: Eten & drinken alg.
Taal: Nederlands
Imprint: Elsevier
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Paperback / softback
 

Inhoud:

[Flaptekst]: TOPKOKS Veel van de chef-koks die de afgelopen tien jaar het woord namen in EW, zijn exponenten van het nieuwe no-nonsense koken. Het moleculaire geknutsel is passé. Weg zijn de schuimpjes, de torentjes, de poedertjes en de dingetjes op het bord: alle aandacht is weer gericht op het pure product. Met als hamvraag: hoe maak je iets bijzonders van simpele ingrediënten? In deze tweede, dubbeldikke editie van de bundel Lekker eten (2006) spreken ook deze nieuwe chefs zich uit. Koks die zelden te zien zijn als celebrity chef op televisie en die excelleren waar het hoort: op het bord en de tong van de fijnproever. Koks die de lof zingen van jonge worteltjes en'goddelijke krieltjes'. De keuken is terug bij af, zegt een van hen.'Wie tarbot bestelt, moet een mooie witte moot voorgeschoteld krijgen. Ja, liefst zonder veel toeters en bellen.' En de gast?'Die wil gewoon weer eten.'
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
Welkom bij SALUS