nl
  en
contact
veelgestelde vragen
log in
SALUS
TWEEDEHANDS
Informatie
BESTELLEN
HOME
Bestellen
Terug
Hoofdkenmerken
Auteur:
Ferrandi, Ecole
Titel:
French Patisserie Master Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts
Uitgever:
Editions Flammarion
ISBN:
9782080203182
Land van oorsprong:
France
Prijs:
€ 55.46
Verschijningsdatum:
26-10-2017
Bericht:
Leverbaar
Inhoudelijke kenmerken
Categorie:
Cakes, baking, icing & sugarcraft
Geillustreerd:
Illustrated in colour and black and white throughout
Technische kenmerken
Verschijningsvorm:
Hardback
Paginas:
656
Hoogte mm.:
289
Breedte mm.:
256
Dikte mm.:
56
Gewicht gr.:
4258
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
veelgestelde vragen
contact
Welkom bij SALUS
Bestellen
bestellen en betalen
bestelgeschiedenis
winkelwagen
Account informatie
Tweedehands
aanbieden
Informatie
informatie
Samenwerking
VU Boekhandel
SALUS
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
cookies
contact
over SALUS
veelgestelde vragen