Nederlands
  nl
English
  en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Food Lipids Chemistry, Nutrition, and Biotechnology, Fourth Edition
Hoofdkenmerken
Auteur: Akoh, Casimir C.
Redactie: Akoh, Casimir C. (The University of Georgia, Athens, USA)
Redacteur: Akoh, Casimir C.
Titel: Food Lipids Chemistry, Nutrition, and Biotechnology, Fourth Edition
Uitgever: Taylor & Francis Inc
ISBN: 9781498744850
ISBN boekversie: 9781351647908
Editie: 4 ed
Land van oorsprong: United States
Prijs: € 316,62
Verschijningsdatum: 17-03-2017
Bericht: Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Categorie: Food & beverage technology
Geillustreerd: 133 Tables, black and white; 327 Illustrations, black and white
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Hardback
Paginas: 1048
Hoogte mm.: 189
Breedte mm.: 260
Dikte mm.: 63
Gewicht gr.: 2136
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
Welkom bij SALUS