nl
  en
contact
veelgestelde vragen
log in
SALUS
TWEEDEHANDS
Informatie
BESTELLEN
HOME
Bestellen
Terug
Hoofdkenmerken
Auteur:
Akoh, Casimir C.
Redactie:
Akoh, Casimir C. (The University of Georgia, Athens, USA)
Redacteur:
Akoh, Casimir C.
Titel:
Food Lipids Chemistry, Nutrition, and Biotechnology, Fourth Edition
Uitgever:
Taylor & Francis Inc
ISBN:
9781498744850
ISBN boekversie:
9781351647908
Editie:
4 ed
Land van oorsprong:
United States
Prijs:
€ 316,62
Verschijningsdatum:
17-03-2017
Bericht:
Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Categorie:
Food & beverage technology
Geillustreerd:
133 Tables, black and white; 327 Illustrations, black and white
Technische kenmerken
Verschijningsvorm:
Hardback
Paginas:
1048
Hoogte mm.:
189
Breedte mm.:
260
Dikte mm.:
63
Gewicht gr.:
2136
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
veelgestelde vragen
contact
Welkom bij SALUS
Bestellen
bestellen en betalen
bestelgeschiedenis
winkelwagen
Account informatie
Tweedehands
aanbieden
Informatie
informatie
Samenwerking
VU Boekhandel
SALUS
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
cookies
contact
over SALUS
veelgestelde vragen