Nederlands
  nl
English
  en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Quality and Grading of Carcasses of Meat Animals
Hoofdkenmerken
Auteur: Jones, S. Morgan
Redacteur: Jones, S. D. Morgan
Titel: Quality and Grading of Carcasses of Meat Animals
Uitgever: Taylor & Francis Inc
ISBN: 9780849350238
ISBN boekversie: 9781000141658
Land van oorsprong: United States
Prijs: € 664.91
Verschijningsdatum: 01-05-1995
Bericht: Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Categorie: Animal husbandry
Geillustreerd: 30 Tables, black and white; 2 Halftones, black and white
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Hardback
Paginas: 240
Hoogte mm.: 229
Breedte mm.: 152
Gewicht gr.: 488
 

Inhoud:

Three main factors affect the quality and composition of meat in farm animals
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
Welkom bij SALUS