nl
  en
contact
veelgestelde vragen
log in
SALUS
TWEEDEHANDS
Informatie
BESTELLEN
HOME
Bestellen
Terug
Hoofdkenmerken
Auteur:
Jones, S. Morgan
Redacteur:
Jones, S. D. Morgan
Titel:
Quality and Grading of Carcasses of Meat Animals
Uitgever:
Taylor & Francis Inc
ISBN:
9780849350238
ISBN boekversie:
9781000141658
Land van oorsprong:
United States
Prijs:
€ 664.91
Verschijningsdatum:
01-05-1995
Bericht:
Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Categorie:
Animal husbandry
Geillustreerd:
30 Tables, black and white; 2 Halftones, black and white
Technische kenmerken
Verschijningsvorm:
Hardback
Paginas:
240
Hoogte mm.:
229
Breedte mm.:
152
Gewicht gr.:
488
Inhoud:
Three main factors affect the quality and composition of meat in farm animals
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
veelgestelde vragen
contact
Welkom bij SALUS
Bestellen
bestellen en betalen
bestelgeschiedenis
winkelwagen
Account informatie
Tweedehands
aanbieden
Informatie
informatie
Samenwerking
VU Boekhandel
SALUS
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
cookies
contact
over SALUS
veelgestelde vragen