nl
  en
contact
veelgestelde vragen
log in
SALUS
TWEEDEHANDS
Informatie
BESTELLEN
HOME
Bestellen
Terug
Hoofdkenmerken
Auteur:
deMan, John M.; Finley, John
Titel:
Principles of Food Chemistry
Uitgever:
Springer International
ISBN:
9783319636054
ISBN boekversie:
9783319636078
Serie:
Food Science Text Series
Editie:
Fourth Edition 2018
Land van oorsprong:
Switzerland
Prijs:
€ 113,98
Verschijningsdatum:
22-02-2018
Bericht:
Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Categorie:
Food & beverage technology
Geillustreerd:
22 Illustrations, color; 26 Illustrations, black and white
Technische kenmerken
Verschijningsvorm:
Hardback
Paginas:
607
Hoogte mm.:
183
Breedte mm.:
259
Dikte mm.:
40
Gewicht gr.:
1338
Inhoud:
Completely revised, this new edition updates the chemical and physical properties of major food components including water, carbohydrates, proteins, lipids, minerals vitamins and enzymes.
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
veelgestelde vragen
contact
Welkom bij SALUS
Bestellen
bestellen en betalen
bestelgeschiedenis
winkelwagen
Account informatie
Tweedehands
aanbieden
Informatie
informatie
Samenwerking
VU Boekhandel
SALUS
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
cookies
contact
over SALUS
veelgestelde vragen