Nederlands
  nl
English
  en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Principles of Food Chemistry
Hoofdkenmerken
Auteur: deMan, John M.; Finley, John
Titel: Principles of Food Chemistry
Uitgever: Springer International
ISBN: 9783319636054
ISBN boekversie: 9783319636078
Serie: Food Science Text Series
Editie: Fourth Edition 2018
Land van oorsprong: Switzerland
Prijs: € 113,98
Verschijningsdatum: 22-02-2018
Bericht: Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Categorie: Food & beverage technology
Geillustreerd: 22 Illustrations, color; 26 Illustrations, black and white
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Hardback
Paginas: 607
Hoogte mm.: 183
Breedte mm.: 259
Dikte mm.: 40
Gewicht gr.: 1338
 

Inhoud:

Completely revised, this new edition updates the chemical and physical properties of major food components including water, carbohydrates, proteins, lipids, minerals vitamins and enzymes.
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
Welkom bij SALUS