nl
  en
contact
veelgestelde vragen
log in
SALUS
TWEEDEHANDS
Informatie
BESTELLEN
HOME
Bestellen
Terug
Hoofdkenmerken
Auteur:
Campbell, Iain
Redactie:
Campbell, Iain
Titel:
Brewing Microbiology
Uitgever:
Springer Science+Business
ISBN:
9780306472886
ISBN boekversie:
9781441992505
Editie:
Third Edition 2003
Land van oorsprong:
United States
Prijs:
€ 253,29
Verschijningsdatum:
30-11-2002
Bericht:
Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Categorie:
Food & beverage technology
Geillustreerd:
9 Illustrations, black and white
Technische kenmerken
Verschijningsvorm:
Hardback
Paginas:
399
Hoogte mm.:
241
Breedte mm.:
167
Dikte mm.:
32
Gewicht gr.:
774
Inhoud:
" This will undoubtedly con tribute to our understanding of yeast fermentation and flavor generation in a revolutionary way because it will enable the simultaneous monitor ing of all genes in the organism during the fermentation.
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
veelgestelde vragen
contact
Welkom bij SALUS
Bestellen
bestellen en betalen
bestelgeschiedenis
winkelwagen
Account informatie
Tweedehands
aanbieden
Informatie
informatie
Samenwerking
VU Boekhandel
SALUS
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
cookies
contact
over SALUS
veelgestelde vragen