Nederlands
  nl
English
  en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Brewing Microbiology
Hoofdkenmerken
Auteur: Campbell, Iain
Redactie: Campbell, Iain
Titel: Brewing Microbiology
Uitgever: Springer Science+Business
ISBN: 9780306472886
ISBN boekversie: 9781441992505
Editie: Third Edition 2003
Land van oorsprong: United States
Prijs: € 253,29
Verschijningsdatum: 30-11-2002
Bericht: Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Categorie: Food & beverage technology
Geillustreerd: 9 Illustrations, black and white
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Hardback
Paginas: 399
Hoogte mm.: 241
Breedte mm.: 167
Dikte mm.: 32
Gewicht gr.: 774
 

Inhoud:

" This will undoubtedly con­ tribute to our understanding of yeast fermentation and flavor generation in a revolutionary way because it will enable the simultaneous monitor­ ing of all genes in the organism during the fermentation.
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
Welkom bij SALUS