Nederlands
  nl
English
  en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Nutritional Sciences From Fundamentals to Food, Int
Hoofdkenmerken
Auteur: McGuire, Michelle
Titel: Nutritional Sciences From Fundamentals to Food, Int
Uitgever: Cengage Learning, Inc
ISBN: 9780840058393
Editie: International Edition
Land van oorsprong: United States
Prijs: € 83,71
Verschijningsdatum: 03-01-2012
Bericht: Tijdelijk niet leverbaar - in herdruk
Inhoudelijke kenmerken
Leesniveau: Tertiary Education (US: College)
Categorie: Dietetics & nutrition
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Paperback / softback
Paginas: 736
Hoogte mm.: 281
Breedte mm.: 217
Dikte mm.: 31
Gewicht gr.: 1784
 

Inhoud:

Explains the scientific principles underlying nutrition while incorporating applications to promote a complete understanding of core concepts. This title provides a strong science foundation in a context relevant to students' daily lives and their careers. It offers a balanced program for teaching and learning.
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
Welkom bij SALUS