Nederlands
  nl
English
  en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Starting with Food Culinary Approaches to Ottoman
Hoofdkenmerken
Auteur: Singer, Amy
Redactie: Singer, Amy
Titel: Starting with Food Culinary Approaches to Ottoman
Uitgever: Markus Wiener Publishing Inc
ISBN: 9781558765146
Land van oorsprong: United States
Prijs: € 31.11
Verschijningsdatum: 27-10-2010
Bericht: Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Leesniveau: Tertiary Education (US: College)
Categorie: Food & society
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Paperback / softback
Paginas: 200
Hoogte mm.: 226
Breedte mm.: 153
Dikte mm.: 14
Gewicht gr.: 328
 

Inhoud:

Food is a marker of identity, culture, and class, and it denotes power, routine, and celebration. This volume places the study of food in the mainstream of Ottoman history by analyzing major issues - origins, identity, minorities, Ottomanization, the golden age, foreign relations, the nature of modernity - all from the perspective of food.
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
Welkom bij SALUS